Halaman

Ahad, 31 Januari 2010

Rider dari Holland bersama KayuhBeb di PCP (Putrajaya Challenge Park)


Rider dari Holland bersama KayuhBeb di PCP (Putrajaya Challenge Park).
Sabtu 30hb January 2010, KayuhBeb telah melayan Putrajaya Challenge Park bersama Rider dari Holland bernama "Kulat Putih" eh! silap lak...Bro MartinZ.

Bro Martin ni sama tempat keja dengan Bro Kulat..hari-hari dok dengar kulat cerita pasal kayuh MTB, tu lah sebab Bro Martin melepaskan gian kayuh dengan Geng KayuhBeb di PCP. Basikal, jersey disponsor oleh Bro Kulat.

Bro Fizul pun ada ikut sama...lama tak kayuh ngan Bro nih!

Bro Martinz ni pun memang sporting..ape je keletah KayuhBeb semuanya dia ikut. Kayuh pun kira power juga lah..mungkin disebabkan fizikal nya yang tinggi.


KayuhBeb Cawangan Holland.....depa pakai ke baju kaler terang-terang ni kat sana?

Bergambar ketika menunggu Kulat Putih dan Gelap

Nasib kami juga pada hari tuh baik sebab Bro Lan aka Tezi sedang melatih sekumpulan rider yang kebanyakkannya rider-rider aweks.


Ezlyn juga ada sekali..jadi kesempatan ni diambil bergambar bersama Ezlyn dan juga Lan(Dengan Lan ni sekadar ambik hati je..kang merajuk lak dia..gurau je Lan..jangan marah yek..kang hang tak bagi lak Geng KayuhBeb layan PCP naya...)

Aksi CUTE dari Ezlyn

Bro Lan aka TEZI...

Bro Lan sedang menceritakan trek-trek menarik di PCP dengan penuh semangat...

Bro Lan sedang melatih sekumpulan rider-rider...


Antara kawan-kawan MTB yang lain

Sedang kami sibuk melayan trek PCP, ada satu awek ni namanya Liza telah terlaju di hadapan meninggalkan rakan-rakan nya yang lain jauh kebelakang. Disebabkan first time di PCP dan tak tahu jalan di hadapan..kami pun mempelawa kayuh sekali. Dengan sporting nya Liza follow kami hingga ke akhir trek PCP. Kami bergambar pun dia layannnn.

Sampai di bawah, kesempatan diambil dengan mengasah skill masing-masing juga dengan tujuan untuk best shot...kami telah melayan Trail Park....kira layan juga la..walaupun jump tak berapa tinggi...kami budak baru belajar..kalau salah tolong...JOLOKKAN...
Tak banyak gambar semasa kayuh di dalam yang dapat diambil kerana masing-masing sibuk melayan trail hingga tak de masa nak berehat


Penat berkayuh kami berehat dan memenuhi aktiviti-aktiviti di seperti gambar dibawah...apa tujuan dan matlamat tak diketahui..


Antara gambar-gambar PCP yang lainTiada ulasan:

Translate the Blog

Germanium Power Loop

Germanium Power Loop
Products that will change your life! Energy Booster! Energetic ! Enjoy good sleep. Click photo for details information.

Menarik Beb

Related Posts with Thumbnails

KayuhBeb suppport Le Tour Langkawi-Banting 2hb Jan 2008

KayuhBeb suppport Le Tour Langkawi-Banting 2hb Jan 2008
Seramai 30 ahli KayuhBeb telah memeriahkan Le Tour Langkawi - Banting dengan membuat kayuhan dari Sijangkang ke Banting.Gambar bersama Dato Shafie dan Din Cycle

Pertandingan Pasang Tiub

Pertandingan Pasang Tiub

RRI ride by Kayuhbeb member

RRI ride by Kayuhbeb member

Kayuhan Ambang Merdeka 2008

Kayuhan Ambang Merdeka 2008
Project Kayuhan Ambang Merdeka telah berjaya dijalankan pada 24hb Ogos 2008 dari Sijangkang ke Pantai Baru Kelanang sejauh 35km(sehala).Tujuan project ini dijalankan adalah untuk memeriahkan lagi sambutan hari Kemerdekaan dan juga atas rasa tanggunjawab kelab untuk mempromosikan Pantai Baru Kelanang. Aktiviti seperti Sukaneka basikal dan juga gotong royong membershikan Pantai Kelanang juga telah menarik minat seramai 150 orang peserta menyertai program ini. Terima kasih diucapkan kepada Din Cycle, Majlis Daerah Kuala Langat, Pharmaniaga, Kayaba, Toshiba, Sykt Ikram Abadi, Poliklinik Sijangkang diatas kerjasama dan sumbangan.

Pertandingan Basikal Laju atas pasir

Pertandingan Basikal Laju atas pasir

Photo Session

Photo Session

Start

Start
Kayuhan Ambang Merdeka -Starting

On the way to Pantai Kelanang

On the way to Pantai Kelanang