Halaman

Ahad, 19 Julai 2009

Broga Lagi


Broga.... tiada kata-kata sempat ku lafazkan
Lu tengok la gambar dulu......

Seramai 30 orang rider telah menyertai kayuhan di Broga pada 19 July 2009. Antara Geng yang hadir adalah, KayuhBeb, PujMac, Geng XL, Geng Bukit Mahkota, Geng Santai.

Bro Pakyen telah mengetuai kayuhan dengan Bro Ajo sebagai sweeper. (Thanks Pakyen and Ajo)

Geng Santai....tapi power tuuu


Geng Mahkota


Geng XL


Geng KayuhBeb




Geng PujMac.....yang lain dah kayuh hari Sabtu


Seronok, penat, gembira, teruja..... semuanya ada....tapi yang paling best sekali dapat jumpa kengkawan lama dan baru.....

Sila lah layan gambar-gambar yang ada ni dulu sebelum menjadi basi.....

Gambar yang selebihnya akan di muatkan kemudian...

Deretan kereta rider-rider yang berkayuh di Broga
Berjumpa kengkawan yang lama tak jumpa




Kayuhan pen bermula pada jam 9am




Downhill yang pertama



Bergambar beramai-ramai (30 orang lebih tuuu)



Macam pro




Bro Naza... apa kurangnya




Berehat sebentar




Bro Kulat...tersenyum menuruni downhill




Ternyata saddle Fizik telah memberi kayuhan yang mantap...tang mana tu?






Aksi BONGKAK dari KayuhBeb dan PakYen (Kapten Broga)





Musang Terbaring di puncak tertinggi... 245meter




Downhill single trail....






Tak cukup trail biasa Broga, bukit botak ni dikerjakan...matahari terpacak 12tgh...

Target kami adalah puncak yang ada pokok sebatang (sebelah kanan gambar).....

Bukit ini kami namakan Bukit Pokok Sebatang......



Training menolak beskal.......Kedah Jambori





Bro Acong dengan kederat yang luar biasanya...





Kepuasan di puncak... bergambar di Pokok Sebatang tu...




Downhill single trail.






Lagi lagi gambar menarik akan dipaparkan.

2 ulasan:

along berkata...

tq geng2 KayuhBeb sbb bagi aku follow smlm kat broga!!! memang best walaupun 1st time masuk offroad ni!!! kalo ada trip nx time jgn lupa ajak lagi bro!!! along - Geng Santai!

mr.emi berkata...

berminat tgk kayuh kt broga...

Translate the Blog

Germanium Power Loop

Germanium Power Loop
Products that will change your life! Energy Booster! Energetic ! Enjoy good sleep. Click photo for details information.

Menarik Beb

Related Posts with Thumbnails

KayuhBeb suppport Le Tour Langkawi-Banting 2hb Jan 2008

KayuhBeb suppport Le Tour Langkawi-Banting 2hb Jan 2008
Seramai 30 ahli KayuhBeb telah memeriahkan Le Tour Langkawi - Banting dengan membuat kayuhan dari Sijangkang ke Banting.Gambar bersama Dato Shafie dan Din Cycle

Pertandingan Pasang Tiub

Pertandingan Pasang Tiub

RRI ride by Kayuhbeb member

RRI ride by Kayuhbeb member

Kayuhan Ambang Merdeka 2008

Kayuhan Ambang Merdeka 2008
Project Kayuhan Ambang Merdeka telah berjaya dijalankan pada 24hb Ogos 2008 dari Sijangkang ke Pantai Baru Kelanang sejauh 35km(sehala).Tujuan project ini dijalankan adalah untuk memeriahkan lagi sambutan hari Kemerdekaan dan juga atas rasa tanggunjawab kelab untuk mempromosikan Pantai Baru Kelanang. Aktiviti seperti Sukaneka basikal dan juga gotong royong membershikan Pantai Kelanang juga telah menarik minat seramai 150 orang peserta menyertai program ini. Terima kasih diucapkan kepada Din Cycle, Majlis Daerah Kuala Langat, Pharmaniaga, Kayaba, Toshiba, Sykt Ikram Abadi, Poliklinik Sijangkang diatas kerjasama dan sumbangan.

Pertandingan Basikal Laju atas pasir

Pertandingan Basikal Laju atas pasir

Photo Session

Photo Session

Start

Start
Kayuhan Ambang Merdeka -Starting

On the way to Pantai Kelanang

On the way to Pantai Kelanang